Παιδιατρικό Ιατρείο στο Σταθμό Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου

Στο Σταθμό Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου λειτουργεί Παιδιατρικό Ιατρείο, στο οποίο σε συνεργασία με τις επισκέπτριες υγείας διενεργούνται δωρεάν σε ασφαλισμένα και ανασφάλιστα παιδιά (με ΑΜΚΑ), εμβολιασμοί κατόπιν ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, δερμοαντιδράσεις, σωματομετρήσεις, παρακολούθηση ανάπτυξης βρεφών και παιδιών, συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).

close up photo of a stethoscope
Photo by Pixabay on Pexels.com

Επίσης, λειτουργεί Προληπτικό – Παιδοδοντικό ιατρείο στο οποίο διενεργούνται καθαρισμοί, φθοριώσεις, προληπτικές εμφράξεις (sealants), εμφράξεις ρητινών (σφραγίσματα) και εξαγωγές σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Διατροφής, Άσκησης και Προαγωγής Υγείας για οικογένειες στην Ευρώπη «DigiCare4You». Το πρόγραμμα υλοποιείται στον Δήμο Αμαρουσίου από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και όσες οικογένειες το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν. Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας σε αυτό το πρόγραμμα θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σχετικά κατά την επίσκεψη σας στο Κέντρο Υγείας.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 14554,14784, 14884, 14900. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ http://rdv.ehealthnet.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «DigiCare4You» : ΑΛΕΠΟΥΔΕΑ ΜΑΡΑ, 6978017806

Comments are closed.