Αναβάθμιση του Εργαστηρίου Πληροφορικής (2015)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λαχειοφόρου αγοράς, που είχε ως στόχο την ανανέωση του Hardware εξοπλισμού του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου μας.
Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και να διαθέσουμε σχεδόν 100 δώρα από χορηγίες γονέων του σχολείου αλλά και εταιρειών που συνέδραμαν την προσπάθειά μας και που σε συνδυασμό με την αποτελεσματική προώθηση των λαχνών έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα,  να πουληθούν δηλαδή 1.624 λαχνοί!
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:


•    Τις μαμάδες της πρώτης Γυμνασίου, κ.κ. Βασιλοπούλου, Κωνσταντινίδη και Μακρή, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στη προώθηση και διάθεση, κατά μέσο όρο, 100 λαχνών η κάθε μία.
•    Τα μέλη του Συλλόγου που φρόντισαν να προωθήσουν από 100 λαχνούς ο καθένας, τους καθηγητές του σχολείου μας, τα παιδιά για την προώθηση και τους γονείς για την έμπρακτη υποστήριξή τους.
•    Την κα Κουτσιβίτη που υπήρξε συντονιστής, υπέρμαχος της προσπάθειας αυτής αλλά και πάντα δίπλα μας.
Έτσι με τα καθαρά έσοδα που προέκυψαν από τη Λαχειοφόρο (1.521,21 ευρώ), από το Χριστουγεννιάτικου Bazaar (608,80 ευρώ) και με το ποσό των 219,90 ευρώ που συμπληρώθηκε από το ταμείο του Συλλόγου, καταφέραμε να προμηθευτούμε 11 πλήρεις, ανακατασκευασμένους H/Y (μονάδα, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι) συνολικής αξίας 2.350,00 ευρώ.
Σημειώνεται ότι είχαμε θέσει ως στόχο οι υπολογιστές να έχουν εγκατασταθεί και να λειτουργούν κανονικά μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Αυτό συνέβη, χάρη στη συνέπεια αλλά και την υπευθυνότητα που υπέδειξαν, η κα Χούσου (καθηγήτρια πληροφορικής του σχολείου μας) και ο κος Χιόνης (γονέας και μέλος του Συλλόγου) που ανέλαβαν να ρυθμίσουν όλα τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν ώστε να παραδοθεί στα παιδιά μας η αίθουσα πληροφορικής με τους νέους Η/Υ σε πλήρη λειτουργία!

Comments are closed.